Google Phone – информация

(четвъртък, 22 май 2008 г.)

Макар че сме се нагледали на толкова много снимки на мистериозния Google Phone в интернет пространството, които са се оказвали в последствие "фалшива тревога", все пак не можем да подминем, макар и с голяма доза скептицизъм и поредната фотосесия на евентуалния прототип, въпреки че тази информация все още не е официално потвърдена.

Този път това е предложение на Китайски производител с непретенциозното наименование „Е28”. Това, което се вижда на снимките едва ли може да ни заплени с дизайна си. А в случай, че трябва да очакваме конкурент на i-phone, то едва ли това е правилната концепция. Нека не забравяме, че дизайнът никога не е бил силната страна на Китайските производители. Ако трябва да сме обективни, тази компания наистина има опит в изработката на Linux-базирани устройства, което ги прави потенциални клиенти на Google за направата на апарата, но от друга страна те далеч не са единствените производители, които твърдят, че ще бъдат избраници за изработката на апарата. От Google за момента не е бил предоставен коментар за нито един от случаите.


Въобще, за разлика от i-phone, информацията около Google Phone е толкова оскъдна, че доста хора вече започнаха истински да се съмняват, че този мистериозен апарат е в действителност в разработка и реално ще се появи на пазара. Тук е момента да успокоим нашите читатели, защото от достоверни анонимни източници, участници в тази разработка и близки до нашия новинарски екип, са потвърдили, че със сигурност можем да очакваме G-Phone на пазара в близко бъдеще. Той ще е с операционна система и софтуер на Google, но дали ще е брандиран към Google и дали ще са повече от един вид апарати още не е ясно. Прототипът, за който имаме информация до голяма степен отговаря на този на снимката – qwerty апарат, тип blackberry, без сензорен екран, с размери близки и малко по-малки от Samsung i600.


Първия Български Бутон за споделяне

Posted in Етикети: Публикувано от Vasil в 2:10